Nyheter om försäljning

Nedan listas samtliga nyheter som behandlar försäljning:

”De som anmäler är sköra människor” >

Nyheten uppdaterades 2012-01-06 19:35

Implantatskräcken började sent förra året i Frankrike när det uppdagades att så många som 30 000 franska kvinnor kan ha opererat in silikonimplantat av märket PIP (Poly Implant Prothèse) som i själva verket var industrisilikon som används som bränsletillägg, eller i elektronik, madrasser och jordbruksmateriel. PIP-gelén är inte testad på människor och har inte godkänts […]

Hjärtlig framgång >

Nyheten uppdaterades 2011-07-22 11:00

Hjärtmedicinen Brilinta godkändes natten till torsdagen för försäljning i USA. Produktionen har redan inletts på Gärtuna. – Naturligtvis är det goda nyheter för Södertälje, säger tillförordnad pressansvarig Kristian Sjöholm.

Hjärtliga framgångar >

Nyheten uppdaterades 2011-07-22 7:04

Hjärtmedicinen Brilinta godkändes ­natten till torsdagen för försäljning i USA. ­Produktionen har redan inletts på Gärtuna. – Naturligtvis är det goda nyheter för Södertälje, säger tillförordnad pressansvarig Kristian Sjöholm.

Sectra säljer till Philips >

Nyheten uppdaterades 2011-06-27 7:47

IT- och medicinteknikföretaget Sectra säljer sin verksamhet för utveckling och försäljning av ett digitalt mammografisystem till den holländska elektronikjätten Philips. Sectra får motsvarande cirka 518 miljoner kronor i kontant köpeskilling, på skuldfri basis, och kan därutöver få en tilläggsköpeskilling på maximalt motsvarande 113 miljoner kronor. Cirka 110 medarbetare går över till Philips.