Två nätverk för sjukvården ansluter till medicininstruktioner.se

Nyheten uppdaterades 2012-01-24 12:39

.se har nu inlett samarbete med två nätverksportaler  –  ., en informativ läkarportal, och , ett snabbt växande nätverk för Sveriges .

Doktorerna.com är skapad av , för . är att vara en klinisk resurs i det . Bland innehållet finns bl a behandlingsinformation, medicinska länkar och nyheter, information om medicinsk litteratur, samt stöd och råd till läkarstuderande som ska ta steget ut för att göra sin AT. 

Via Sskwebben.se kan Sveriges sjuksköterskor hålla kontakten med kollegor, kursare och andra sjuksköterskor runt om i landet. Portalen erbjuder sina medlemmar bl a diskussionsforum, bloggar och information om lediga tjänster.

I och med kan Doktorerna.com och SskWebben.se ge ytterligare service till sina medlemmar genom information och direktlänkning till medicininstruktioner.se. Tjänsterna är gratis för läkare respektive sjuksköterskor och instruktionsfilmerna kan vara till mycket god hjälp i det dagliga arbetet. Både i mötet med patienterna, då det gäller att instruera dem i att använda olika /medicinska hjälpmedel, men även i beredningen av . Medicininstruktioner.se ser mycket postivt på samarbetet då fler patienter som får förskrivning av ett med instruktionsfilm publicerad kan ta del av denna. Rätt instruktioner är en väg till trygghet och ökad kunskap, vilket ökar möjligheten till att patienten fullföljer sin behandlingen. 

Källa: Mynewsdesk news release

Lämna gärna en kommentar