Triss i otur för Laila Bagge

Nyheten uppdaterades 2012-03-28 14:12

Laila Bagge Wahlgren, 38, anade inte vad som skulle komma när hon bokade till Gran Canaria som ett familjeäventyr åt henne och sönerna Liam, 8, och nyfödde Kit. Den senaste veckan har hon nämligen varit märkligt otursförföljd.

Det började med att hon tvingades lämna ifrån sig sitt pass för en visumansökan inför ett hemligt . På tisdagen tvingades hon därför bege sig till Arlanda för att skaffa sig ett tillfälligt pass. Det gick så smidigt att hon ville trotsa och föreviga på sin blogg.

Men glädjen blev kortvarig.

Uppsvullen tumme

På onsdagsmorgonen vaknade Laila Bagge Wahlgren med en uppsvullen tumme. Hon tvingades konsultera läkare och blev ordinerad antibiotika för svullnaden.

”Tur att det händer nu så jag slipper gå till läkare på Gran Canaria. Men jag kan inte hjälpa att det känns konstigt att det händer så många saker precis innan resan som gör att det försvårar för oss att komma iväg”, skriver hon på sin blogg.

”Vi får väl se, saker kommer ju alltid i tre som man brukar säga”.

Hon visste inte hur rätt hon hade.

Ett oväntat sms

När Laila stegade ut från vårdcentralen och satte sig i bilen det till i mobiltelefonen. ”Det är ett sms från Fritidsresor!?”, berättar hon på sin blogg. ”Och vad ville de? Ja, läs själva.”

”Spansk generalstrejk är utlyst till torsdag . Flygresan förväntas gå på ordinarie tid. Däremot vill vi uppmana dig att packa sådant som är nödvändigt (mediciner, osv) i handbagaget, eftersom väntetider kan förekomma vid ankomst och att kan vara begränsad. Bästa hälsningar Fritidsresor”

”Detta börjar likna ett skämt”, skriver hon på bloggen.

Det återstår att se hur Lailas vecka fortsätter.

Källa: Aftonbladet

Lämna gärna en kommentar