Milan dementerar stroke

Nyheten uppdaterades 2011-10-31 23:09


Antonio har av en . Det uppger den italienska nyhetsbyrån . Uppgiften dementeras av Milan.

Varken Milan eller sjukhuset där Cassano vårdas ville först kommentera Ansas nyhet men under ett officiellt på klubbens hemsida.

”Informationen som har cirkulerat om en hypotetisk diagnos kan varken verifieras av medicinska personal eller som behandlar honom. Milan understryker också att Cassano mår bättre och bättre och kommer att genomgå vidare tester under de kommande dagarna”.


Cassanos agent Giuseppe Bozzo ställer sig också tveksam till att det rör sig om en stroke.

– Jag med läkarna, men de sade inget om det till mig. Jag tyckte det kändes som att han mådde väldigt bra, säger Bozzo till italiensk press enligt Expressen.

Cassano vårdas på sjukhus efter att ha drabbats av illamående, yrsel och tal- och synproblem på planet hem från Milans segermatch mot Roma i lördags.

Anfallaren fördes direkt efter landningen på Malpensaflygplatsen utanför Milano till sjukhus i ambulans.

Milans tränare Massimiliano Allegri sade på måndagsförmiddagen att Cassano mår bra.

– Jag pratade med honom i går (söndags) och han lät lugn och verkade återhämta sig väl. Vi hoppas att han kan vara tillbaka efter landslagsuppehållet.

Under måndagskvällen gick Ansa ut med att Cassano drabbats av en stroke och lutade sig mot trovärdiga källor.

Även Sky Sport 24 kom med samma uppgift och genomslaget blev stort runt om i världen.

Milans första uttalande löd då:

– Vi kommenterar inte uppgifter som inte kommer från eller sjukhuset medan vi väntar på att fler tester och undersökningar ska ge en diagnos, sade i ett uttalande.

Cassano fördes tidigt till den neurologiska avdelningen för hjärn- och hjärtundersökningar. 29-åringen är den andre Milanspelaren som på kort tid drabbats av högst oväntade besvär. Mittfältaren Gennaro Gattuso fick nyligen problem med synen.

Källa: DN.se - Nyheter - Senaste nytt

Lämna gärna en kommentar