Allt du behöver för att gå över till LCHF

Nyheten uppdaterades 2011-10-18 9:10

med – 100 med mat är för dig som är nyfiken och vill prova på LCHF. Den ger om hur du går över till LCHF med planering, tips och råd. Boken innehåller recept på lättlagad och god vardagsmat till frukost, lunch och middag och innehåller menyer för hela dagen och hela veckan.

Hundratusentals svenskar har redan fått en bättre vardag, fri från besvär och sjukdomar genom att lägga om sin kosthållning till LCHF. Enligt en undersökning från våren 2011 (utförd av Demoskop) uppgav 23 procent av svenska folket att de helt eller delvis följde kostråden som är förknippade med LCHF (lite kolhydrater och mycket animaliskt ).

Bokens författare, Sofie Hexeberg är och internationell kostexpert. Hon har blivit känd för att behandla patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt och hormonrelaterade besvär genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat vilka effekter som fett, fibrer och kolesterol har på blodfetter, hjärta och hjärtats funktion. första succébok, Nytt liv med riktig mat, (Optimal Förlag) utkom 2010.

Dr. Hexebergs nya bok, Frisk med LCHF – 100 recept med riktig mat, har hon skrivet tillsammans med Gunn-Karin Sakariassen, som är näringsterapeut vid Norsk Akademi for Naturmedisin. Dessutom föreläser hon, håller matlagningskurser och hjälper patienter till ett friskare liv med LCHF-kost.

Källa: Mynewsdesk news release

Lämna gärna en kommentar